Manja slova Veća slova RSS

STRUCNO OSPOSOBLJAVANJE LICA SA STECENIM VISOKIM OBRAZOVANJEM

IJZCG

>

Lista predstavnika NVO koje su ispunile uslove za predlaganje predstavnika NVO za člana/cu Radne grupe za praćenje implementacije Strategije za prevenciju i zaštitu đece od nasilja

Datum objave: 07.05.2019 23:01 | Autor: Ministarstvo zdravlja

Ispis Štampaj stranicu


Na osnovu člana 8 stav 1 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija (“Sl. list CG”, br. 41/18), Ministarstvo zdravlja objavljuje:

LISTU PREDSTAVNIKA NEVLADINIH ORGANIZACIJA KOJE SU ISPUNILE USLOVE
 
Na osnovu javnog poziva koje je Ministarstvo zdravlja objavilo 25.03.2019.godine, za predlaganje predstavnika NVO za člana/cu Radne grupe za praćenje implementacije Strategije za prevenciju i zaštitu đece od nasilja sa Akcionim planom 2017-2021. nakon uvida u dostavljenu dokumentaciju utvrđeno je da je od NVO predložena kandidatkinja: 

1. Lepa Žunjić, kooridator programa u NVO „Roditelji“ – Podgorica

Predlog za Lepu Žunjić, od navedene NVO organizacije, je dostavljen uz svu potrebnu dokumentaciju, i uvidom je utvrđeno da ispunjava propisane uslove za prihvatanje kandidature.
Odlukom o obrazovanju Radne grupe za praćenje implementacije Strategije za prevenciju i zaštitu đece od nasilja sa Akcionim planom 2017-2021. u propisanom roku izabraće se kandidat.