Manja slova Veća slova RSS

STRUCNO OSPOSOBLJAVANJE LICA SA STECENIM VISOKIM OBRAZOVANJEM

Ministarstvo zdravlja | OSCE

>

Javni poziv za uključivanje u postupak pripreme Predloga zakona o apotekarskoj djelatnosti

Datum objave: 06.11.2018 10:07 | Autor: Ministarstvo zdravlja

Ispis Štampaj stranicu Download Download


Na osnovu člana 7 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona („Službeni list CG“ br. 12/12), Ministarstvo zdravlja, upućuje

JAVNI POZIV

zainteresovanoj javnosti (građanima, pravnim licima, predzetnicima, fizičkim licima, stručnim i naučnim institucijama, Farmaceutskoj komori Crne Gore, Ljekarskoj komori Crne Gore, zdravstvenim ustanovama, Fondu za zdravstveno osiguranje, državnim organima, organima lokalne samouprave, Uniji poslodavaca, Zajednici opština Crne Gore, nevladinim organizacijama, medijima i drugim zainteresovanim subjektima za  pitanja koja se uređuju ovim zakonom) da se uključe u postupak pripreme

PREDLOGA ZAKONA

O APOTEKARSKOJ DJELATNOSTI

i dostave svoje inicijative, predloge, sugestije i komentare u pisanom i elektronskom obliku Ministarstvu zdravlja, na adresu Podgorica,  Rimski trg br. 46, na fax 078/113-128 ili na e-mail slavojka.sukovic@mzd.gov.me.

Lice ovlašćeno za koordinaciju konsultacija sa zainteresovanim subjektima je Slavojka Šuković, načelnik Direkcije za harmonizaciju pravnih propisa (tel 020/482-329).

Konsultacije će trajati 15 dana, od dana objavljivanja javnog poziva na internet stranici Ministarstva zdravlja i portalu e-uprave.

Ministarstvo zdravlja će sve prispjele predloge i sugestije razmotriti i sačiniti izvještaj koji će objaviti na svojoj internet stranici.


Radnu verziju Zakona možete preuzeti klikom na link ispod:

Zakon o apotekarskoj djelatnosti - radna verzija 06.11.2018.