Manja slova Veća slova RSS

STRUCNO OSPOSOBLJAVANJE LICA SA STECENIM VISOKIM OBRAZOVANJEM

Ministarstvo zdravlja | OSCE

>

Javni poziv za uključivanje u postupak pripreme Predloga zakona o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda

Datum objave: 13.10.2017 08:46 | Autor: Ministarstvo zdravlja

Ispis Štampaj stranicu Download Download


Na osnovu člana 7 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona („Službeni list CG“ br. 12/12), Ministarstvo zdravlja, upućuje

 JAVNI POZIV

zainteresovanoj javnosti (građanima, stručnim i naučnim institucijama, zdravstvenim ustanovama, Fondu za zdravstveno osiguranje, državnim organima, organima lokalne uprave, Uniji poslodavaca, nevladinim organizacijama, medijima i drugim zainteresovanim subjektima za pitanja koja se uređuju ovim zakonom) da se uključe u postupak pripreme

 PREDLOGA ZAKONA
O OGRANIČAVANJU UPOTREBE DUVANSKIH PROIZVODA

i dostave svoje inicijative, predloge, sugestije i komentare u pisanom i elektronskom obliku Ministarstvu zdravlja, na adresu Podgorica, Rimski trg br. 46, na fax 078/113-128 ili na e-mail: slavojka.sukovic@mzd.gov.me .
Lice ovlašćeno za koordinaciju konsultacija sa zainteresovanim subjektima je Slavojka Šuković, načelnik Direkcije za harmonizaciju pravnih propisa (tel 020/482-329).
Konsultacije će trajati 10 dana, od dana objavljivanja javnog poziva na internet stranici Ministarstva zdravlja i portalu e-uprave.
Ministarstvo zdravlja će sve prispjele predloge i sugestije razmotriti i sačiniti izvještaj koji će objaviti na svojoj internet stranici.

Tekst radne verzije možete preuzeti klikom na link ipod:

Radna verzija Predloga zakona o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda.pdf