Manja slova Veća slova RSS

STRUCNO OSPOSOBLJAVANJE LICA SA STECENIM VISOKIM OBRAZOVANJEM

Ministarstvo zdravlja | OSCE

>

Javni poziv za učešće u raspravi o Nacrtu zakona o ljekovima

Datum objave: 11.07.2017 15:26 | Autor: Ministarstvo zdravlja

Ispis Štampaj stranicu Download Download


Na osnovu člana 9 i 11 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona („Službeni list CG“ br. 12/12), Ministarstvo zdravlja, upućuje

 

 

JAVNI POZIV

 

 

zainteresovanoj javnosti (građanima, pravnim licima i preduzetnicima, Uniji poslodavaca, sindikalnim organizacijama, zdravstvenim ustanovama, stručnim i naučnim institucijama, državnim organima, organima lokalne uprave, Zajednici opština Crne Gore, nevladinim organizacijama, medijima i drugim zainteresovanim subjektima za pitanja koja se uređuju ovim zakonom) za učešće u raspravi o NACRTU ZAKONA O LJEKOVIMA*

 

Javna rasprava trajaće 40 dana, i sprovodi se dostavljanjem predloga, sugestija i komentara u pisanom i elektronskom obliku, saglasno članu 9 stav 1 alineja 2 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona i organizovanjem okruglog stola.

 

Okrugli sto biće organozovan u Podgorici u srijedu 26. jula 2017.godine, u Institutu za javno zdravlje, sala broj 12, sa početkom u 11 časova.

 

Takođe, predlozi, sugestije i komentari mogu se dostaviti Ministarstvu zdravlja, na adresu: Podgorica, Rimski trg br. 46, na faks 078/113-128 i na e-mail: mzdravlja@gov.me.

 

Javni poziv objavljuje se na internet stranici Ministarstva zdravlja, portalu e-Uprave i u Dnevnom listu “Dnevne novine”.

 

Ministarstvo zdravlja će sačiniti izvještaj o javnoj raspravi, koji će objaviti na svojoj internet stranici i portal e-uprave, u roku od 10 dana od dana završetka javne rasprave. 

 

 

Tekst Nacrta zakona sa obrazloženjem možete preuzeti klikom na link ispod:

 

Nact zakona o ljekovima sa obrazloženjem (05-07-2017)