Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

СТРУЦНО ОСПОСОБЉАВАЊЕ ЛИЦА СА СТЕЦЕНИМ ВИСОКИМ ОБРАЗОВАЊЕМ

Министарство здравља | ОСЦЕ

>

Саопштење: Уручени кључеви станова здравственим и просвјетним радницима општине Бар

Саопштење: Уручени кључеви станова здравственим и просвјетним радницима општине Бар
Датум објаве: 16.05.2016 16:10 | Аутор: Министарство здравља / Служба за односе с јавношћу

Испис Штампај страницу


Министар здравља проф. др Будимир Шегрт и министар просвјете мр Предраг Бошковић уручили су данас, 16. маја, кључеве станова здравственим и просвјетним радницима општине Бар.

Свечаном уручењу кључева присуствовао је и предсједник Општине Бар Зоран Срзентић, представници Синдиката просвјете и Стамбене задруге радника просвјете Црне Горе “Солидарно”.

Министар здравља проф. др Будимир Шегрт изразио је задовољство што је коначно у прилици да подијели срећу са просвјетним и здравственим радницима због усељења у њихове станове. Он је такође захвалио на разумијевању које су здравствени и просвјетни радници показали у тренуцима када је овај пројекат запао у тешкоће.

Министар Бошковић је захвалио Синдикату просвјетних радника и Задрузи Солидарно који су дали немјерљив допринос како би се радови привели крају, као и претходницима на свему што су урадили како би стамбена питања барских просвјетара и здравствених радника била ријешена. Он је захвалио просвјетним радницима на одличној комуникацији у претходних годину дана, на стрпљењу и честитао им што су коначно добили оно што заслужују, а то су кључеви њихових нових домова.

Предсједник Општине Бар Зоран Срзентић честитао је просвјетним и здравственим радницима на рјешењу њиховог стамбеног питања и изразио захвалност министарствима што су овај посао, који је у једном тренутку изгледало правно немогуће завршити, ипак уз велики напор привели крају.

Стамбено–пословна зграда А/6 са становима за просвјетне и здравствене раднике налази се у Македонском насељу, Бјелиши б. б. (иза зграде Општине Бар).

ВИДЕО:

 

ФОТО: