Manja slova Veća slova RSS

STRUCNO OSPOSOBLJAVANJE LICA SA STECENIM VISOKIM OBRAZOVANJEM

Ministarstvo zdravlja | OSCE

>

OBAVJEŠTENJE MINISTARSTVA ZDRAVLJA

Datum objave: 07.05.2014 16:20 | Autor: Ministarstvo zdravlja

Ispis Štampaj stranicu


Na osnovu člana 14. Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija ( “Službeni list Crne Gore” broj 07/12 od 30.01.2012), Ministarstvo zdravlja donosi

O D L U K U

O izboru kandidata iz nevladinog sektora za člana/icu koordinacionog tijela za realizaciju i praćenje implementacije Razvojnog projekta 2014-2017: Razvoj partnerstva i promocija programa kvaliteta i bezbjednosti putem istraživanja zadovoljstva pacijenata i zadovoljstva zaposlenih u zdravstvu, prva godina - pilot projekat (DZ Bijelo Polje, DZ Podgorica, OB Bijelo Polje, OB Bar).

Zlatko Vujović, predloženi kandidat NVO Centar za monitoring i istraživanje – CEMI bira se za člana koordinacionog tijela za realizaciju i praćenje implementacije Razvojnog projekta 2014-2017.

Obrazloženje

Ministarstvo zdravlja uputilo je 15. februara 2014.godine godine javni poziv, nevladinim organizacijama za predlaganje kandidata/kinje za člana koordinacionog tijela za realizaciju i praćenje implementacije Razvojnog projekta 2014-2017: Razvoj partnerstva i promocija programa kvaliteta i bezbjednosti putem istraživanja zadovoljstva pacijenata i zadovoljstva zaposlenih u zdravstvu, prva godina - pilot projekat (DZ Bijelo Polje, DZ Podgorica, OB Bijelo Polje, OB Bar).

Na ovaj poziv Ministarstva zdravlja od 15. februara 2014. godine, prijavila se nevladina organizacija Centar za monitoring i istraživanje – CEMI, i predložila kandidata g-dina Zlatka Vujovića.

Zlatko Vujović svojim stručnim kapacitetima u potpunosti zadovoljava da bude član koordinacionog tijela za realizaciju i praćenje implementacije Razvojnog projekta 2014-2017, stoga je ministar zdravlja odlučio kao u dispozitivu odluke.