Manja slova Veća slova RSS

STRUCNO OSPOSOBLJAVANJE LICA SA STECENIM VISOKIM OBRAZOVANJEM

Ministarstvo zdravlja | OSCE

>

NAJAVA: Ministar Radunović u radnoj posjeti Opštini Pljevlja

Datum objave: 05.09.2013 12:41 | Autor: PR sluzba

Ispis Štampaj stranicu


Ministar zdravlja Prof.dr Miodrag Radunović sa saradnicima i direktor Fonda za zdravstveno osiguranje dr Kenan Hrapović bovariće u petak 06.09.2013. godine u radnoj posjeti Opštini Pljevlja.
Tom prilikom ministar će se u 10 sati sastati sa predsjednikom Opštine Pljevlja dr Milojem Pupuvićem, gdje će tom prilikom razgovarati o unapređenju zdravstvene zaštite stanovnika ovog grada. Zainteresovani fotoreporteri I kamermani mogu snimiti pokrivalice sa sastanka. Ministar će u 10,45 sati u centru grada posjetiti akciju mjerenja krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi u cilju prevencije bubrežne bolesti, koju organizuje NVO “Nefro”. Zainteresovani fotoreporteri I kamermani mogu snimiti pokrivalice sa obilaska.
U 11,05 sati ministar će se sastati sa menadžmentom Doma zdravlja Pljevlja na čelu sa direktorom dr Ilhanom Tursumovićem. Zainteresovani fotoreporteri I kamermani mogu snimiti pokrivalice sa sastanka.
Ministar će se u 12,00 sati sastati sa menadžmenogm Opšte bolnice Pljevlja na čelu sa direktorom dr Zoranom Tabašem. Zainteresovani fotoreporteri I kamermani mogu snimiti pokrivalice sa sastanka.
Izjave za medije planirane su u 13,00 sati u prostorijama Opšte bolnice Pljevlja – kabinet direktora. Izajave će dati ministar Radunović, direktor Fonda za zdravstveno osiguranje Hrapović, predsjednik Opštine Pupović I direktori zdravstvenih ustanova u Pljevljima Tursumović i Tabaš.
Ministar će u 13,30 sati posjetiti kabinet hemodijalize u Opštoj bolnici Pljevlja a u 14,00 sati u sali Skupštine opštine Pljevlja prisustvovaće svečanoj I radnoj sjednici NVO “Nefro” gdje će tom prilikom biti I uručena zahvalnica I ministru Radunoviću. Zainteresovani novinar, fotoreporteri I kamermani mogu pratiti kompletnu svečanu I radnu sjednicu NVO “Nefro” .