Manja slova Veća slova RSS

STRUCNO OSPOSOBLJAVANJE LICA SA STECENIM VISOKIM OBRAZOVANJEM

Ministarstvo zdravlja | OSCE

>

Najava: Ministar Radunović u radnoj posjeti opštinama Ulcinj i Bar

Datum objave: 21.02.2013 11:00 | Autor: PR služba

Ispis Štampaj stranicu


Ministar zdravlja prof. dr Miodrag Radunović sa saradnicima boraviće u petak, 22. februara u radnoj posjeti opštinama i zdravstvenim institucijama u Ulcinju i Baru.

 

 

Tom prilikom ministar će se sastati sa predsjednikom Opštine Ulcinj Nazifom Cunguom gdje će razgovarati o unapređenju zdravstvene zaštite građana ove opštine. Slijedi sastanak sa menadžmentom Doma zdravlja Ulcinj na i predstavnicima sindikata ove zdravstvene ustanove.

 

 

Zainteresovani novinari mogu snimiti pokrivalice sa sastanka u Opštini Ulcinju u 9,00 sati, kao i pokrivalice sa sastanaka u Domu zdravlja Ulcinj u 10,00 sati. 

 

Izjave za medije, gdje će se obratiti ministar Radunović, predsjednik Opštine Ulcinj Nazif Cungu i direktor Doma zdravlja dr Marniković planirana je za 11,00 sati u prostorijama Doma zdravlja Ulcinj.

 

 

Ministar Radunović istog dana sastaće se i sa predsjednikom Opštine Bar Žarkom Pavićevićem, a o reformskim procesima koji predstoje razgovaraće sa menažmentom zdravstvenih ustanova u Baru.

 

 

Zainteresovani novinari mogu snimiti pokrivalice sa sastanka u Opštini Bar 13,40 sati, kao i pokrivalice sa sastanaka u Hotelu »Princes« u 14,30 sati.

 

Izjava za medije, gdje će se obratiti ministar Radunović, predsjednik Opštine Bar Žarko Pavićević i direktori Doma zdravlja i Opšte bolnice Borislav Lalević i Branka Milović planirana je za 15,30 sati u prostorijama Doma zdravlja Bar. Nakon toga ministar će obići adaptirane prostorije te zdravstvene ustanove.

 

Tokom radne posjete ovim opštinama ministar će u 13,00 sati iskoristiti i priliku da posjeti zdravstvene radnike koji pohađaju radionicu na temu »Nacionalni program za rak- skrining programi« čiji je organizator Ministarstvo zdravlja i Dom zdravlja Bar. Radionica se održava u Hotelu »Princes« od 12,30 do 14,00 sati.