Manja slova Veća slova RSS

STRUCNO OSPOSOBLJAVANJE LICA SA STECENIM VISOKIM OBRAZOVANJEM

Ministarstvo zdravlja | OSCE

>

Najava: Svečano uručivanje donacije - Kampanja „Podržimo život“

Datum objave: 26.04.2012 12:08 | Autor: pr služba

Ispis Štampaj stranicu


Ministar zdravlja doc. dr Miodrag Radunovi,ć povodom uspješnog završetka kampanje „Podržimo život“, primiće u petak, 27. 04. 2012. godine donirane inkubatore za opremanje odjeljenja neonatologije za opšte bolnice na Cetinju i Nikšiću.

 

Prepoznajući potrebu unaprijeđenja uslova u kojima borave prijevremeno rođene bebe i obezbjeđivanja dovoljnog broja inkubatora za njihovu njegu, Rosa je u Crnoj Gori krajem  prošle godine pokrenula kampanju „Podržimo život“.

 

Tokom akcije koja je trajala četiri mjeseca, dio novca od svake prodate flaše Rosa vode odvajan je za kupovinu novih inkubatora za opremanje odjeljenja neonatologije u bolnicama „Danilo I“ Cetinje i Opšta bolnica Nikšić.

 

Novi inkubatori koji ovih dana stižu u crnogorske bolnice značiće bolje uslove za boravak i njegu prijevremeno rođenih beba.

 

Kampanja „Podržimo život“ realizovana je pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Crne Gore i uz podršku portala Roditelji.me.

 

Svečana ceremonija uručivanja donacije održaće se u Hotelu Best Western Premier, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 145, konferencijska sala u 10,00 sati.