Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

СТРУЦНО ОСПОСОБЉАВАЊЕ ЛИЦА СА СТЕЦЕНИМ ВИСОКИМ ОБРАЗОВАЊЕМ

Министарство здравља | ОСЦЕ

>

Извјештај о обављеном консултовању јавности у поступку припреме Предлога закона о медицинским средствима

Датум објаве: 01.02.2018 12:16 | Аутор: Министарство здравља

Испис Штампај страницу Доwнлоад Доwнлоад


На основу члана 12 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона (“Службени лист ЦГ”, број 12/12), Министарство здравља, сачинило је

 

ИЗВЈЕШТАЈ

о обављеном консултовању заинтересоване јавности

 

Министарство здравља је упутило Јавни позив заинтересованој јавности (грађанима, правним лицима и предузетницима, Унији послодаваца, синдикалним организацијама, здравственим установама, стручним и научним институцијама, државним органима, органима локалне управе, Заједници општина Црне Горе, невладиним организацијама, медијима и другим заинтересованим субјектима за питања која се уређују овим законом) да се укључе у поступак припреме Предлога закона о медицинским средствима.

Заинтересовани субјекти су позвани да своје иницијативе, предлоге, сугестије и коментаре у писаном и електронском облику доставе Министарству здравља, на адресу: Подгорица, Римски трг бр.46, на фаx 078/113-128 или на е-маил милица.голубовиц@мзд.гов.ме.

Лице овлашћено за координацију консултација са заинтересованим субјектима била је Милица Голубовић, самостални савјетник И (тел.020/482-329).

Консултације су трајале 20.дана, од дана објављивања јавног позива на интернет страници Министарства здравља и Порталу е-Управе, од 28.12.2017. године.

У периоду одређеном за консултовање јавости, није било заинтересованих субјекта за учешће у консултацјама, нити достављања предлога, сугестија и коментара.