Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

СТРУЦНО ОСПОСОБЉАВАЊЕ ЛИЦА СА СТЕЦЕНИМ ВИСОКИМ ОБРАЗОВАЊЕМ

ИЈЗЦГ

>

НАЈАВА: Обиљежавање 11.маја - Дана добровољних давалаца крви

Датум објаве: 09.05.2018 14:34 | Аутор: ПР служба

Испис Штампај страницу


Министарство здравља Црне Горе у сарадњи са Црвеним крстом Црне Горе и Заводом за трансфузију крви, обиљежава 11. мај - Дан добровољних давалаца крви у Црној Гори.


Тим поводом, Министарство здравља и ове године, деветнаесту годину за редом, додјељује одговарајућа признања и симболичне награде најзаслужнијима за развој дјелатности добровољног давалаштва крви у претходној години.

Признања се додјељују на приједлог Координационог одбора Скупштине Црвеног крста Црне Горе и то: истакнутом добровољном даваоцу крви, најактивнијем клубу добровољних давалаца крви, мотиватору у области ДДК и за професионални допринос у области трансфузиологије - љекару трансфузиологу и трансфузеру.

Најзаслужнијим даваоцима признања ће уручитии и обратити се присутнима министар здравља, др Кенан Храповић, као и Гордана Мијовић, предсједница Црвеног крста Црне Горе и др Гордана Рашовић, директорица Завода за трансфузију крви. 
 
Свечаност се организује у четвртак, 10. маја 2018. године, у 10 сати, у просторијама Црвеног крста Црне Горе, ул. Јована Томашевића, бр. 6.