Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

СТРУЦНО ОСПОСОБЉАВАЊЕ ЛИЦА СА СТЕЦЕНИМ ВИСОКИМ ОБРАЗОВАЊЕМ

ИЈЗЦГ

>

НАЈАВА: Обиљежавање 11. маја - Дан добровољних давалаца крви у Црној Гори

Датум објаве: 10.05.2016 13:36 | Аутор: ПР служба

Испис Штампај страницу


Министарство здравља, у сарадњи са Црвеним крстом Црне Горе и Заводом за трансфузију крви, обиљежава 11. мај - Дан добровољних давалаца крви у Црној Гори.


Тим поводом, Министарство здравља, седамнаесту годину за редом, додјељује признања за развој дјелатности добровољног давалаштва крви у претходној години најзаслужнијим добровољним даваоцима крви, најактивнијем клубу ДДК, мотиватору у области ДДК, као и љекару трансфузиологу и трансфузеру, за професионални допринос у области трансфузиологије.

Признања ће, у сриједу, 11. маја 2016. године, у 12 сати, у ул. Његошевој, испред библиотеке »Радосав Љумовић«, уручити секретарка Министарства здравља Нина Миловић. На додјели признања, уз секретарку Нину Миловић, присутнима ће се обратити и др Гордана Рашовић, директорица Завода за трансфузију крви и Јелена Дубак, генерална секретарка Црвеног крста Црне Горе.
 
Црвени крст Црне Горе, у сарадњи са Заводом за трансфузију крви, у сриједу, 11.05.2016.године, од 10 до 14 сати, на истом мјесту, организује акцију давања крви.