Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

СТРУЦНО ОСПОСОБЉАВАЊЕ ЛИЦА СА СТЕЦЕНИМ ВИСОКИМ ОБРАЗОВАЊЕМ

ИЈЗЦГ

>

Најава: Министар Радуновић у радној посјети општинама Котор и Будва

Датум објаве: 09.04.2013 13:24 | Аутор: ПР слузба

Испис Штампај страницу


Министар здравља проф. др Миодраг Радуновић са сарадницима боравиће у сриједу, 10. априла у радној посјети општинама и здравственим институцијама у Котору и Будви.

Том приликом министар ће се састати са предсједницом Општине Котор Маријом Мајом Ћатовић гдје ће разговарати о унапређењу здравствене заштите грађана ове општине. Слиједи састанак са менаџментом Опште болнице и Дома здравља Котор.

Заинтересовани новинари могу снимити покривалице са састанка у Општој болници Котор у 9,10 сати. Изјаве за медије, планиране су за 10,15 сати у Општој болници Котор када ће и министар пустити у рад скенер.

Министар Радуновић истог дана састаће се и са предсједником Општине Будва Лазаром Рађеновићем, а о реформским процесима који предстоје разговараће са менажментом Дома здравља Будва.

Заинтересовани новинари могу снимити покривалице са састанка у Општини Будва у 11,00 сати, као и покривалице са састанака у Дому здравља Будва у 11,50 сати.

Изјава за медије, гдје ће се обратити министар Радуновић, предсједник Општине Будва Лазар Рађеновић и директор Дома здравља Будва Зоран Шпадијер планирана је за 13,00 сати у просторијама Дома здравља Будва.