Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

СТРУЦНО ОСПОСОБЉАВАЊЕ ЛИЦА СА СТЕЦЕНИМ ВИСОКИМ ОБРАЗОВАЊЕМ

ИЈЗЦГ

>

Најава: Министар Радуновић и директор Фонда за здравствено осигурање Храповић у радној посјети општинама Колашин и Мојковац

Датум објаве: 12.03.2013 12:53 | Аутор: ПР слузба

Испис Штампај страницу


Министар здравља проф. др Миодраг Радуновић и директор Фонда за здравствено осигурање др Кенан Храповић са сарадницима боравиће у сриједу, 13. Марта у радној посјети општинама и здравственим институцијама у Колашину и Мојковцу.

Том приликом министар ће се састати са предсједником Општине Колашин Дарком Брајушковићем гдје ће разговарати о унапређењу здравствене заштите грађана ове општине. Слиједи састанак са менаџментом Дома здравља Колашин.

Заинтересовани новинари могу снимити покривалице са састанка у Општини Колашин у 9,00 сати, као и покривалице са састанака у Дому здравља Колашин у 10,00 сати.

Изјаве за медије, гдје ће се обратити министар Радуновић, директор Храповић, предсједник Општине Колашин Дарко Брајушковић и директор Дома здравља Драгица Поповић планирана је за 10,40 сати у просторијама Дома здравља Колашин.

Током радне посјете Општини Колашин министар ће присуствовати донацији два санитетска возила Једници Завода за хитну медицинску помоћ у Колашину, од стране Компаније Телеком. Изјаве за медије гдје ће се обратити министар Радуновић и извршни директор Телекома Рудигер Шулц, планирана је за 11,00 сати у просторијама Једнице Завода за хитну медицинску помоћ у Колашину.


Министар Радуновић и директор Храповић, истог дана састаће се и са предсједником Општине Мојковац Дејаном Медојевићем, а о реформским процесима који предстоје разговараће са менажментом Дома здравља Мојковац.

Заинтересовани новинари могу снимити покривалице са састанка у Општини Мојковац 12,00 сати, као и покривалице са састанака у Дому здравља Мојковац у 13,30 сати.

Изјава за медије, гдје ће се обратити министар Радуновић, директор Храповић, предсједник Општине Мојковац Дејан Медојевић и директор Дома здравља Мојковац др Иконија Минић планирана је за 14,00 сати у просторијама Дома здравља Мојковац.